Deze website maakt gebruik van cookies.  Klik hier voor meer informatie.  Deze melding niet meer tonen.

De man achter TYRO huidverzorgingsproducten Dr. A. Molenaar 

 

 

Dr. A. Molenaar is een internationaal bekend plastisch chirurg die zich al ruim 40 jaar bezighoudt met esthetische chirurgie. Hij is geboren te Schoonhoven en volgde zijn opleiding tot plastisch chirurg in New York. 

 

Een aantal jaren geleden besloot hij zijn vakkennis en ervaring aan te wenden voor de ontwikkeling van een complete huidverzorgingslijn, die volledig voorziet in alle voedingsstoffen waar de huid om vraagt. Geïnspireerd door verzoeken van vele patiënten heeft hij, in nauwe samenwerking met zijn echtgenote Antoinette TYRO op de markt gebracht. Antoinette is de spil achter de begeleiding van deze schitterende cosmeticalijn. Het geheim van het grote TYRO succes is gebaseerd op deze samenwerking en op de kennis van een medisch specialist met ruime praktijkervaring, resulterend in producten met een uitgebalanceerde samenstelling van hoogwaardige werkzame stoffen. TYRO is een revolutionair en effectief huidverjongings- en verzorgingsprogramma, met hoog gedoseerde werkstoffen die werkzaam zijn voor o.a.: Rimpeltjes, lijntjes, zonbeschadigde huid, verslapping, slecht doorbloedde huid, oudere huid, grove structuur, onzuivere huid, droge/vochtarme huid. 

 

Het geheim van het grote TYRO succes is gebaseerd op deze samenwerking en op de kennis van een medisch specialist met ruime praktijkervaring, resulterend in producten met een uitgebalanceerde samenstelling van hoogwaardige werkzame stoffen.

 

TYRO huidverzorgingslijn, natuurzuivere producten voor verzorging en voeding van de huid.

 

Ik heb mijn naam en reputatie aan TYRO willen verbinden omdat alle producten op wetenschappelijk verantwoorde basis tot stand zijn gekomen. Ik ben ervan overtuigd dat: TYRO Cosmetica het antwoord is op veel van uw vragen over huidverzorging.

 

Dr. A. Molenaar